Beleggen tijdens de Amerikaanse verkiezingsperiode: wat u moet weten
Home » Beleggen tijdens de Amerikaanse verkiezingsperiode: wat u moet weten

Webinar

Beleggen tijdens de Amerikaanse verkiezingsperiode: wat u moet weten

29 okt

20:00

60 min

Ontdek tijdens de LYNX Masterclass hoe de Amerikaanse presidentsverkiezingen de markten kunnen beïnvloeden en krijg inzichten van Karel Mercx om met politieke onzekerheid om te gaan.

Volg de LYNX Masterclasses met beleggingsspecialist Karel Mercx

Karel Mercx

Dit webinar gaat over:

Tijdens deze LYNX Masterclass ontdekt u hoe de uitkomst van de Amerikaanse presidentsverkiezingen de aandelenmarkten kan beïnvloeden. U leert over de mogelijke impact van verkiezingsresultaten op economische beleid, regelgeving en specifieke sectoren. Tegelijkertijd zullen we ook ingaan op de zorgen van sommige investeerders over politieke onzekerheden en hun effect op de marktvolatiliteit. Karel Mercx, beleggingsspecialist bij Beleggers Belangen deelt zijn inzichten over hoe u kunt navigeren door deze politieke en economische veranderingen. Schrijf u nu kosteloos in om bij dit webinar aanwezig te kunnen zijn.

Impact van de verkiezingen op de aandelenmarkten: Ontdek hoe de resultaten van de Amerikaanse presidentsverkiezingen de markten kunnen beïnvloeden en welke beleidswijzigingen mogelijk impact hebben op de beurs.

Economische en politieke gevolgen: Verken de mogelijke economische en politieke gevolgen van de verkiezingsresultaten en hoe deze van invloed kunnen zijn op verschillende sectoren en beleggingsstrategieën.

Navigeren door politieke onzekerheid: Leer over de beleggingsmogelijkheden en risico’s in een periode van politieke onzekerheid, en hoe u strategisch kunt inspelen op de veranderende marktomstandigheden.

Wie is Karel Mercx?

Karel Mercx is sinds 1 september 2015 beleggingsspecialist bij Beleggers Belangen. Hij werkte tussen 2007-2013 ook al voor Beleggers Belangen in de functie van redacteur. In de jaren 2013-2015 was Karel als beleggingsspecialist actief voor online broker LYNX.

Risico’s bij beleggen in de Amerikaanse aandelenmarkten tijdens de presidentsverkiezingen

Hieronder geven we een overzicht van enkele belangrijke risico’s verbonden aan het investeren in Amerikaanse aandelen tijdens de presidentsverkiezingen, die kunnen leiden tot waardevermindering van uw investering. Dit overzicht van risico’s is niet uitputtend.

  • Marktvolatiliteit: De aandelenmarkten kunnen aanzienlijke schommelingen vertonen als gevolg van verkiezingscampagnes, politieke onzekerheid en speculaties over mogelijke beleidswijzigingen.
  • Politiek Risico: Veranderingen in het politieke landschap, zoals verkiezingsresultaten, kunnen invloed hebben op economische beleidsmaatregelen en regelgeving, wat de prestaties van bedrijven kan beïnvloeden.
  • Economisch Risico: Verandering in beleidsmaatregelen door een nieuwe president kan economische factoren zoals belastingbeleid, handelsrelaties en overheidsuitgaven beïnvloeden, wat gevolgen kan hebben voor de aandelenkoersen.
  • Sectorrisico: Specifieke sectoren kunnen bijzonder gevoelig zijn voor verkiezingsresultaten, afhankelijk van beleidsprioriteiten van de kandidaten en hun impact op de sectoren.

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw volledige inleg verliezen. Dit webinar is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vormt geen beleggingsadvies. U wordt geadviseerd zorgvuldig te overwegen of handelen in potentieel zeer volatiele markten in lijn is met uw individuele beleggingsdoelstellingen en risicotolerantie.

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Beginnende beleggers: Personen die geïnteresseerd zijn in het begrijpen van de impact van politieke verkiezingen op de aandelenmarkten en willen leren hoe verkiezingsresultaten de beurs kunnen beïnvloeden.

Ervaren beleggers: Beleggers die hun strategie willen aanpassen aan de politieke en economische veranderingen die voortvloeien uit de Amerikaanse presidentsverkiezingen, en op zoek zijn naar diepgaande inzichten in hoe deze ontwikkelingen de markten en specifieke sectoren kunnen beïnvloeden.

Beleggen tijdens de Amerikaanse verkiezingsperiode: wat u moet weten

29 okt

20:00

60 min

Ontdek tijdens de LYNX Masterclass hoe de Amerikaanse presidentsverkiezingen de markten kunnen beïnvloeden en krijg inzichten van Karel Mercx om met politieke onzekerheid om te gaan.

Schrijf u nu kosteloos in om bij dit webinar aanwezig te kunnen zijn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere interessante webinars:

Loading ...