Ontdek NVIDIA’s positie in het AI-landschap

Dit webinar gaat over:

Tijdens deze LYNX Masterclass ontdekt u hoe Nvidia de wereld van AI vormgeeft. U leert welke belangrijke innovaties NVIDIA maakt op het gebied van AI en hoe hun geavanceerde technologieën industrieën transformeren. Tegelijkertijd zullen we ook ingaan op de kritische stemmen van sommige investeerders die waarschuwen voor een mogelijke overwaardering van NVIDIA-aandelen en vrezen dat er sprake kan zijn van een hype of zelfs een bubbel. Beleggingsspecialist Justin Blekemolen deelt daarnaast diverse beleggingsmogelijkheden binnen de AI-sector. Schrijf u nu kosteloos in om bij dit webinar aanwezig te kunnen zijn.

  • Innovaties van NVIDIA op het gebied van AI: Ontdek de technologieën en innovaties die NVIDIA tot een sleutelspeler maken in de AI-industrie, maar wees u ook bewust van de zorgen van sommige investeerders over de duurzaamheid van deze positie.
  • De toekomst van AI: Verken de toekomstige trends en ontwikkelingen binnen de AI-sector en hun mogelijke impact op verschillende industrieën, terwijl u zich bewust blijft van de risico’s die deze snel veranderende markt met zich meebrengt.
  • Beleggingsmogelijkheden in de AI-sector: Leer over potentiële kansen en risico’s bij het beleggen in de AI-sector, met een focus op aandelen zoals NVIDIA, en hoe deze investeringen zowel voordelen als aanzienlijke risico’s met zich mee kunnen brengen.

Voor wie is dit webinar bedoeld

  • Beginnende beleggers: Personen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van nieuwe beleggingsmogelijkheden en willen leren over de AI-sector.
  • Ervaren beleggers: Beleggers die hun portefeuille willen diversifiëren met innovatieve technologiebedrijven en op zoek zijn naar diepgaande inzichten in de AI-industrie.

Risico’s bij beleggen in AI-aandelen

Hieronder geven we een overzicht van enkele belangrijke risico’s verbonden aan het investeren in AI-aandelen, die kunnen leiden tot waardevermindering van de investering in die sector. Dit overzicht van risico’s is niet uitputtend.

  • Marktvolatiliteit: Aandelen in de technologie- en AI-sector kunnen onderhevig zijn aan sterke schommelingen door snelle technologische veranderingen en markttrends.
  • Bedrijfsrisico: Innovatieve bedrijven zoals NVIDIA lopen risico’s met betrekking tot concurrentie, technologische ontwikkelingen en marktacceptatie van hun producten.
  • Regelgevingsrisico: Veranderingen in regelgeving rondom technologie en privacy kunnen de bedrijfsvoering en winstgevendheid van AI-bedrijven beïnvloeden.
  • Sectorrisico: Concentratie in één sector kan leiden tot verhoogde risico’s als de sector als geheel onder druk komt te staan.

Let op: beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Dit webinar is informatief van aard en niet bedoeld als beleggingsadvies. Raadpleeg een financieel adviseur voordat u beslissingen neemt.


Aankomende webinars

Andere interessante webinars: